IKGL Logo Overlay

HR bijeenkomst Wassink Winterswijk

HR bijeenkomst Industriekringen OWIN, IKGL, IKAD en Industriekring Berkelland

Op donderdagochtend 14 maart 2024 stond er een bijeenkomst voor de HR professionals van IKGL (industriekring Groenlo Lichtenvoorde), de OWIN (ondernemersvereniging Winterswijk), de IKAD (industriekring Aalten/Dinxperlo) en de Bedrijvenkring Berkelland op de agenda.

Deze bijeenkomst vond plaats bij Wassink Installatie in Winterswijk.

Het onderwerp van deze ochtend was: “Artificial Intelligence; een kennissessie over het inzetten van AI als HR functionaris”.

Over dit onderwerp gaf Boris van Ast een verhelderende en inspirerende presentatie. Na de presentatie volgde een interactief gedeelte, waarin het onderwerp in kleinere groepen werd besproken. Het was een zeer geslaagde ochtend.

Deze 6e kennissessie werd georganiseerd door Renate van Duijvenbode (HR functionaris Wassink Installatie), Sanne Hommelink (salesmanager Randstad) en Sylvia ten Broeke (HR functionaris Eggink Verpakkingen).

De volgende HR sessie zal in het najaar van 2024 plaatsvinden.