IKGL Logo Overlay

Inspirerend IKGL-bedrijfsbezoek bij Welgro

Het was afgelopen donderdag een bijzondere IKGL- bijeenkomst bij Welgro. Een bedrijf waar Oost Gelre trots op mag zijn. Algemeen directeur Joël Nijenhuis heette de ruim 70 IKGL-leden van harte welkom binnen zijn bedrijf. Joël vertelde over de mooie geschiedenis van het bedrijf en de innovatieve veranderingen die in enkele jaren zijn doorgevoerd. Een bedrijf dat continu in ontwikkeling is om zo onderscheidend te zijn, maar ook noodzakelijke vernieuwingen moet doorvoeren. Trotse personeelsleden verzorgden de rondleiding en vertelden vol passie over de kracht van Welgro B.V.. Tijdens de bijeenkomst werd ook tijd gemaakt voor de ALV van de IKGL. Tevens kreeg Robert Otten, directeur VMBO van het Scholengemeenschap Marianum, het woord om de IKGL-leden te informeren over het hybride leren en dat de samenwerking tussen school en het bedrijfsleven heel belangrijk is. Het bedrijfsbezoek werd gezellig afgesloten met een drankje en een hapje. Al met al weer een geslaagd bedrijfsbezoek dat ondernemers met elkaar verbindt.