IKGL Logo Overlay

Nieuwe leden stellen zich voor

De afgelopen maanden hebben zich 3 nieuwe leden aangemeld bij de IKGL

www.olympia.nl

ONZE KRACHT ZIT ‘M IN DE JACHT.
Wij zijn Wild. Ongetemde merkjagers. Sterke merken ontwikkelen en effectieve campagnes realiseren vanuit het DNA van onze opdrachtgevers. Daar zijn we goed in. Daar jagen we op!

Wij zijn een fullservice marketing- en reclamebureau, gevestigd in hartje Lichtenvoorde. Ons team bestaat uit zeven ervaren en WILD enthousiaste creatievelingen, met ieder zijn/haar eigen specialisme. Wij richten ons vizier op de beste manier om jouw product, dienst of bedrijf in beeld te brengen. Met strategische en creatieve concepten, unieke en sprekende merkidentiteiten, pakkende cross-mediale campagnes en spetterende websites op maat gemaakt voor jouw organisatie! Wij bijten ons vast in elk project en laten pas los als het beste resultaat behaald is.

Enthousiast geworden? Schuif eens aan in onze jachthut! www.burowild.nl


WEJO Vastgoed BV is opgericht in 2020 en is een samenwerking van de motor vrienden Werner Hegeman en John te Molder.Werner Hegeman is 61 jaar en was bijna 40 jaar directeur/ aandeelhouder van Wessels Tegels te Lichtenvoorde en Corbeel & Greven Natuursteen te Winterswijk.

John te Molder is 59 jaar en was tot 2020 meer dan 35 jaar verkoopleider/mede-eigenaar bij MPS/MAREL slachttechniekte Lichtenvoorde.
De activiteiten van WEJO Vastgoed BV bestaan uit de verhuur en verkoop van zakelijk vastgoed en projectontwikkeling van woningen en zakelijk vastgoed op goede locaties.

Ons werkgebied is Oost-Gelderland met de nadruk opde gemeente Oost Gelre. Sinds de start van WEJO Vastgoed BV zijn al meerdere projecten gerealiseerd in Oost Gelre en Eibergen.Recentelijk zijn een tweetal bedrijfsverzamelgebouwen gerealiseerd aan de Koningslinde 14 op Lindebrook te Lichtenvoorde alsmede aan de Parallelweg 52 te Winterswijk.

Voor meer info zie onze web-site: www.wejovastgoed.nl