IKGL Logo Overlay

IKGL-nieuwjaarsbijeenkomst 2024

Met een gastvrije onthaal door Tim Peters, van Loco Lievelde, startte de IKGL-nieuwjaarsbijeenkomst. Een goed moment om terug te blikken en vooruit te kijken naar 2024 met collega ondernemers uit Oost Gelre. Na een woord van welkom door Grea Wolters nam voorzitter Erik Schuurmans het woord. Hij besprak de uitdagingen, ontwikkelingen en innovaties die ons lokale en landelijke ondernemersklimaat kleuren. Dat Oost Gelre goed staat opgesteld, maar ook haar uitdagingen kent, werd verwoord door Burgemeester Bronsvoort. Met de goede samenwerking tussen gemeente en ondernemers ziet ze de toekomst met vertrouwen tegemoet!

Na een heerlijk voor- en hoofdgerecht sprak de Belgische tongval van Guido Thys de gasten toe. Een dwarsdenker, die het liefst niet buiten zijn comfort zone treedt, maar zijn comfort zone liever oprekt. Één van zijn vele inspirerende uitspraken die IKGL-leden prikkelden. Een mooie aftrap van het nieuwe jaar, waarover tijdens de borrel gezellig werd nagepraat. Allen bedankt voor de komst!