IKGL Logo Overlay

Bedrijfsbezoek IKGL bij Cuppers Carrosserieën BV Lichtenvoorde

Op 13 oktober 2022 waren de leden van de IKGL te gast bij familiebedrijf Cuppers Carrosserieën(https://www.cuppers.nl/). Johnny Cuppers vertelde op gepassioneerde en indrukwekkende wijze over zijn bedrijf aan de Dieselstraat in Lichtenvoorde. Van het ontstaan in 1960 tot wat het bedrijf anno 2022 produceert heeft alle aanwezigen doen verbazen. Het kenmerk van Achterhoekse ondernemerschap is goed terug te zien binnen dit bedrijf. Innovatief, no nonsense en maken waar de klant om vraagt! Kwaliteit moet betaald worden en betaald zicht terug! De derde generatie, zoon David, is ook nadrukkelijk aanwezig in het bedrijf en vertelde, net als zijn vader, met volle overgave en passie over de producten die dit mooie Lichtenvoordse bedrijf maakt.Na een rondleiding in drie groepen met als afsluiting een heerlijk stamppot buffet werd dit bedrijfsbezoek goed afgesloten. Op naar de volgende in het voorjaar 2023.