IKGL Logo Overlay

Vitaliteit is hot

Vitaliteit op de werkvloer is hot. En dat is maar goed ook! Het is een open deur, maar kunnen het niet vaak genoeg vertellen: een vitale medewerker is productiever en niet onbelangrijk, een prettiger mens. Daarnaast zijn vitale medewerkers gezonder, werken met plezier en hebben volop energie. Wie wil dat niet? Geen wonder dat het begrip ‘vitaliteit’ de afgelopen jaren steeds meer een trend geworden is. Het is tijd voor ‘vitaliteit’.

De Stuurgroep van het lokaal beweeg- en sportakkoord Heel Oost Gelre Beweegt en Fit Veur Altied ademen vitaliteit. Ze hebben dezelfde missie: fitte en gezonde medewerkers in de Achterhoek, en willen allebei werkgevers inspireren en informeren om met het thema vitaliteit aan de slag te gaan.

Vind je gezondheid belangrijk binnen jouw organisatie, en wil je hier meer over weten? Houd dan deze nieuwsbrief in de gaten want de komende maanden inspireren en informeren ze je over de verschillende pijlers binnen vitaliteit: fysieke gezondheid, mentale gezondheid, gezonde voeding, sociale motivatie en implementatie. We delen tips, voorbeelden en quick wins.

Liever direct aan de slag met vitaliteit binnen jouw organisatie met bijvoorbeeld een van onderstaande topics? Je kunt met al je vraagstukken hierover bij Stuurgroep van Heel Oost Gelre Beweegt. Mail naar m.krabbenborg@oostgelre.nl of Fit Veur Altied terecht via info@fitveuraltied.nl. Zij denken graag mee en koppelen je aan de juiste mensen of organisaties.