IKGL Logo Overlay

Achterhoek onderneemt duurzaam

Nieuwe whitepaper

Bent je winkelier of horecaondernemer en wil je graag energiekosten besparen en duurzaam ondernemen? Wij helpen je graag op weg en bieden je handvatten om stappen te zetten. In deze whitepaper krijg je praktische tips en lees je welke maatregelen jou collega-ondernemers al hebben genomen.  Lees het in de nieuwe whitepaper!

AOD wenst iedereen fijne feestdagen!

Namens het hele team van Achterhoek Onderneemt Duurzaam willen we jullie fijne feestdagen wensen en een energiek en duurzaam 2022!

Aanmelden voor een energiescan

Meld je aan door op de button hiernaast te klikken. Meer winst met minder energie. Of het nu gaat om energiebesparing of om het verduurzamen van je bedrijf: alles start met een scan. De scan is onafhankelijk en de gemeente en provincie betalen de kosten!