IKGL Logo Overlay

Achterhoek Onderneemt Duurzaam

Gedeputeerden Gelderland trots op energietransitie in de Achterhoek

Op dinsdag 31 augustus kwamen het college van GS en de commissaris van de Koning van de provincie Gelderland bij elkaar in de Toltuin van gastheer Bram Pape in Beltrum. Op deze prachtige buitenlocatie op het platteland, die mooi aansluit bij het thema ‘energietransitie’, leverde Achterhoek Onderneemt Duurzaam een inspirerende bijdrage aan de middag.


Maarten Reimes van Hof van Eckberge

Maarten Reimes is onze ambassadeur van het eerste uur. In een videoreeks vertelt Maarten Reimes hoe hij zijn bedrijf steeds duurzamer maakt en geeft hij concrete tips voor andere bedrijven die hetzelfde pad willen bewandelen. 


Nieuwe whitepaper: wettelijke energiebesparingsplicht en subsidies

In dit whitepaper vind je antwoorden op vragen als “Wat is mijn bedrijf wettelijk verplicht? Wat betekent dit concreet voor mijn bedrijf en hoe pak ik dit aan?” Daarnaast worden de landelijke en regionale financiële regelingen om uw energiemaatregelen te financieren benoemd. Download de nieuwe whitepaper dus snel uit onze kennisbank!


Aanmelden voor een energiescan

Meld je aan door op de button hiernaast te klikken. Meer winst met minder energie. Of het nu gaat om energiebesparing of om het verduurzamen van je bedrijf: alles start met een scan. De scan is onafhankelijk en de gemeente en provincie betalen de kosten!