IKGL Logo Overlay

Achterhoek Onderneemt Duurzaam

Beste Ondernemer,  

In deze editie vertellen we je over duurzaam ondernemen in de nieuwe blog van Jan, de nieuwe online masterclass, de ervaring van Wijnhandel Schoemaker en kun je je aanmelden voor een energiescan.


Duurzaam ondernemen, is dat iets voor mijn bedrijf?

Iedereen onderneemt duurzaam. Toch? We komen weinig ondernemers tegen die zeggen niet duurzaam te (willen) zijn. In deze blog lichten we een tipje van de sluier op hoe mkb-bedrijven kunnen werken aan het verstevigen van hun bestaansrecht. Nu en in de toekomst.

Online Masterclass Duurzaam Ondernemen
 
Je wilt duurzaam ondernemen. Je vraagt je af hoe je dit het beste aan kunt pakken? Dan is deze masterclass iets voor jou. Achterhoek Onderneemt Duurzaam organiseert op 17 maart een online Masterclass Duurzaam Ondernemen van 16:00 tot 17.30 uur.


De return on investment is meteen bekend’ 

‘De return on investment is meteen bekend’ 

In het rapport van Achterhoek Onderneemt Duurzaam wordt het investeringsbedrag plus de terugverdientijd genoemd. Een plus punt van de ‘MKB Energiecheck Achterhoek’, volgens Bob Schoemaker van Wijnhandel Schoemaker in Ulft. 

Aanmelden voor een energiescan

Meld je aan door op de button hiernaast te klikken. Meer winst met minder energie? Meedoen is heel gemakkelijk. Het begint met een scan die inzicht geeft welke mogelijkheden er bij jouw bedrijf zijn. Of het nu gaat om energiebesparing of om het verduurzamen van je bedrijf: alles start met een scan. De scan is onafhankelijk en de gemeente en provincie betalen de kosten!