IKGL Logo Overlay

Laat uw werknemers gratis testen

Dankzij een recent initiatief van het ministerie van VWS, MKB Nederland en VNO-NCW wordt een Corona sneltest vergoed voor uw werknemers met klachten. Wij zijn als Active Living samen met onze arbodienst Vincio door het ministerie van VWS goedgekeurd om dit aan te bieden bij de sneltestlocaties in Varsseveld, Lichtenvoorde, Arnhem en op locatie van onze opdrachtgevers. D

Door snel werknemers te testen, vergroot u de veiligheid op de werkvloer en vermindert u het risico op uitval door ziekte en quarantaine.  Deze regeling geldt in de volgende gevallen;• Uw werknemer klachten heeft• Uw werknemer een melding heeft gekregen in de CoronaMelder app en/of in aanraking is geweest met een geïnfecteerd persoon Wilt u zich als organisatie aanmelden voor één van onze sneltestlocaties? Stuur een mail naar vitlounge@activeliving.nlmet de volgende informatie: 

  • Volledige tenaamstelling van uw organisatie
  • Factuuradres en factuur e-mailadres 
  • Naam contactpersoon
  • Voor welke straten wilt u zich aansluiten? (Arnhem, Varsseveld en/of Lichtenvoorde)

 Preventief testen op uw locatie

Niet alleen het testen bij symptomen helpt bij het creëren van een veilige werkomgeving. Ook bij het structureel testen van medewerkers (wanneer zij geen symptomen hebben) om een veilige omgeving te waarborgen, kunnen wij dit voor u faciliteren. Bent u geïnteresseerd in preventief testen van uw medewerkers? Neem contact met ons op via 026 7410 410.