IKGL Logo Overlay

Vierde HR sessie IKGL

De IKGL wil uw organisatie de mogelijkheid geven om deel te nemen aan de vierde IKGL HR-kennissessie. Na eerdere succesvol verlopen sessies kunt u opnieuw sparren met collega HR-functionarissen en uitwisselen van informatie en kennisdeling, etc. zonder enige vorm van concurrentie. De vierde bijeenkomst vindt plaats op donderdag 16 maart van 09.00 uur tot 11.00 uur bij BINX Smartility Bolwerk 2 Groenlo.

Het onderwerp

‘HR-visie vanuit de ondernemersbril’

Bas Hommelink en Bart Wopereis, beide o.a. eigenaar van BINX Smartility gaan u vertellen hoe zij personeel werven en binden in hun organisatie.

Bekijk de BINX-cultuur op https://bi-smart.nl/onze-cultuur/

Verder uitleg is niet nodig om u te overtuigen dat het een bijzondere interessante morgen wordt. U krijgt een inkijk hoe het gaat in de praktijk bij een innovatief bedrijf met eigenwijze ideeën!

IKGL als verbinder
Het IKGL-bestuur organiseert en stelt u als HR-professional in de gelegenheid om deel te nemen aan de vierde bijeenkomst. De vorige edities waren bij De Mattelier maar in overleg met enkele deskundigen in jullie vakgebied kiezen wij bewust voor een bijeenkomst op bedrijfslocatie. Het zal vast weer een interessante bijeenkomst worden. Uiteraard zal er weer ruimte zijn voor het stellen van vragen, het aankaarten van problemen, etc.    

Wanneer en waar
Donderdag 16 maart 2023 om 9.00 – 11.00 uur
BINX Smartility Bolwerk 2 Groenlo.