IKGL Logo Overlay

Derde HR-sessie IKGL

De IKGL wil uw organisatie de mogelijkheid geven om deel te nemen aan de derde IKGL HR-kennissessie. Na twee eerder succesvol verlopen IKGL-HR sessies kunt u opnieuw sparren met collega HR-functionarissen en het uitwisselen van informatie en kennisdeling, etc. zonder enige vorm van concurrentie. De derde bijeenkomst vindt plaats op donderdag 6 oktober a.s. van 09.00 uur tot 11.00 uur in De Mattelier in Groenlo.

Het onderwerp: ‘Behouden van personeel’.
“Het traditionele HR werkt niet meer. Functieprofielen, functionerings- en beoordelingsgesprekken werken niet meer. Ze binden en boeien onze talenten niet meer. De wereld van werk is sterk veranderd en vraagt om anders te kijken naar talent, teams en cultuur. Waarbij samen groeien vanuit vertrouwen en vrijheid centraal staat.

Hester ten Dolle werkt 15 jaar in de HRM-wereld ( https://www.eliterhr.nl). Daarin heeft ze vanuit verschillende levels naar mensen binnen bedrijven gekeken. Geïnspireerd door ondernemers met mooie voorbeelden is haar visie op het vak steeds meer gaan groeien. Deze ondernemers dachten in mogelijkheden, lieten de kaders los en keken vanuit de mens naar wat er wél kon in plaats van niet. Deze ondernemers werden zonder moeite aantrekkelijke werkgevers met succes. Het is Hesters missie om ondernemers te helpen om op een andere manier naar mensen te kijken en bedrijven zo in te richten dat iedereen er mee vooruit gaat.

Op 6 oktober neemt Hester je mee in de door haar ontwikkelde methode ‘Het nieuwe groeien en ontwikkelen’. Hiermee kan jij je laten inspireren om een toekomstgericht HR fundament op te bouwen of om met een frisse blik naar je bestaande fundament te kijken.”

IKGL als verbinder
Het IKGL-bestuur stelt u als HR professional in de gelegenheid om deel te nemen aan de derde bijeenkomst. Deze bijeenkomst is georganiseerd door Petra Brons (WSi), Bianca Hartman (Mueller) en Arina Blom (BonsenReuling). Zij namen enthousiast deel aan de vorige sessie net als vele anderen. Uiteraard zal er ook weer ruimte zijn voor het stellen van vragen, het aankaarten van problemen, etc.    
Datum: Donderdag 6 oktober 2022 om 9.00 – 11.00 uur in De Mattelier te Groenlo.

Aanmelden
U kunt zich hieronder aanmelden voor de bijeenkomst op 6 oktober. Kent u ook andere HR professionals? Ook zij zijn welkom en deel met hen deze uitnodiging.

Doe er uw voordeel mee!

Bestuur IKGL