IKGL Logo Overlay

Vitaliteit is hot

Doe mee met het Achterhoekse Fit Veur Altied-Ommetje!

Samen bewegen werkt. Vitaliteit motiveert, stimuleert en versterkt de onderlinge verbondenheid op de werkvloer. Het is niet voor niets bewezen dat 79% van de werknemers productiever zijn door regelmatig te bewegen. Ja, individuele beweging is belangrijk. Maar bewegen met je collega’s is een must: het zorgt voor meer creativiteit, productiviteit, betrokkenheid en een laagdrempelige communicatie.

Medewerkers in de Achterhoek stimuleren om met vitaliteit aan de slag te gaan Dit najaar gebeurt dat door middel van een challenge, namelijk het Achterhoekse Fit Veur Altied-Ommetje. Dit Achterhoekse bedrijven Ommetje is een wandeluitdaging en de ideale manier om gezonde gewoontes en een betere onderlinge verbondenheid te creëren. Ook is het een mooie eerste stap om binnen jouw organisatie op een laagdrempelige manier en geheel kosteloos aan de slag te gaan met vitaliteit.

Na de zomervakantie barst de stappenstrijd los in de Ommetje app
Deze tien-weekse wandeluitdaging start op 23 september 2022 en daagt iedereen uit om elke dag 20 minuten een ‘ommetje’ te maken. Medewerkers lopen in teams tegen elkaar, dus bedrijf tegen bedrijf. Een dagelijkse wandeling draagt bij aan de gezondheid, zowel fysiek als mentaal. Vergeet niet dat meer bewegen ook stress vermindert, je hart gezond houdt, je slaap bevordert én je simpelweg veel meer energie geeft. Je maakt als team kans op mooie prijzen!

Wil jij met jouw collega’s meedoen aan het Fit Veur Altied Ommetje?
Ga dan de competitie aan als IGKL-bedrijf! We zien vast de voorinschrijving tegemoet via onze website https://www.fitveuraltied.nl/ommetje. Begin augustus ontvang je een speciale code om je voor het Achterhoekse Fit Veur Altied-Ommetje als organisatie definitief aan te melden. Kijk bij vragen op de website of mail naar info@fitveuraltied.nl.