IKGL Logo Overlay

Interessante bijeenkomst ‘netcongestie’ Bedrijvenkring Berkelland en IKGL.

Donderdag 31 maart waren in een goed gevoelde Mattelier in Groenlo ondernemers uitgenodigd om een interessante bijeenkomst bij te wonen over netcongestie. Deze bijeenkomst werd georganiseerd door de gemeente Berkelland, gemeente Oost Gelre, Bedrijvenkring Berkelland en de IKGL.

Liander nam ons mee over de status van het huidige stroomnet in de regio en de werkzaamheden die in uitvoering zijn en op de planning staan. Vervolgens vertelde JanStraatman vanuit de SIKA de aanwezigen wat de toekomst ons zal brengen. ‘Je bedrijf verduurzamen en onafhankelijk worden van anderen, hoe ga ik dat doen?’

Een gratis Doe-scan van AOD kan hierin een begin zijn!

Als afsluiting kregen de aanwezigen de gelegenheid tot het stellen van vragen.

Bedrijvenkring Berkelland en IKGL zullen met genoemde partijen in contact blijven om zo onze leden goed te blijven informeren over de status van ons net. Het bedrijfsproces en de plannen van de ondernemers mogen nooit in de verdrukking komen om deze te kunnen realiseren.

Bekijk hier de presentatie van Liander.