IKGL Logo Overlay

Tweede HR sessie IKGL

De IKGL wil uw organisatie de mogelijkheid geven om deel te nemen aan een tweede IKGL
HR-kennissessie. 

Uit contact met IKGL-leden op de diverse bedrijventerreinen is naar voren gekomen dat er o.a. behoefte bestaat aan sparren met collega HR-functionarissen, het uitwisselen van informatie en kennisdeling, etc. zonder enige vorm van concurrentie. Eind 2021 hebben we met 20 HR professionals gebrainstormd en is de HR-kenniskring een feit. Graag willen we HR-professionals uit de regio uitnodigen deel te nemen aan de tweede sessie die georganiseerd is door WSi en Randstad op donderdag 10 maart tussen 09.00 uur en 11.00 uur. 

Onderwerp
Één van de onderwerpen die naar voren is gekomen gedurende de brainstormsessie is de behoefte om geïnspireerd te worden door een expert op het gebied van ‘creatief werven’ en dan in de breedste zin van het woord. Je krijgt o.a. antwoorden op de vragen: Hoe werf je talent voor je organisatie? Waar vind je talent? Welk talent is nu nog beschikbaar? En hoe werf je op een a-typische manier? 

IKGL als verbinder
Het IKGL-bestuur stelt u in de gelegenheid om deel te nemen aan de tweede IKGL HR bijeenkomst. Deze bijeenkomst is georganiseerd door Petra Brons van WSi en Sanne Hommelink van Randstad en zal worden geleid door Willem van Verschuer e-commerce specialist bij Randstad. Na het kennisgedeelte ga je met andere HR-professionals brainstormen over mogelijkheden voor uw organisatie. Uiteraard is er ook ruimte voor het stellen van vragen, het aankaarten van problemen, etc.  

Datum 
De tweede bijeenkomst zal plaatsvinden op:
Donderdag 10 maart 2022 om 9.00 uur in De Mattelier te Groenlo.

Aanmelden
U kunt zich hieronder aanmelden voor de bijeenkomst op 10 maart.

Doe er uw voordeel mee!

Bestuur IKGL