IKGL Logo Overlay

Blog van Jan

Beste ondernemer,  
In de editie van november delen we de nieuwe blog van Jan Straatman, hebben we een video boodschap van een aantal Achterhoekse ondernemers en hebben we weer een interessant kennisbank artikel.

Sinds 1993 is er de energiebesparingsplicht, bedrijven zijn verplicht om energiebesparende maatregelen te nemen. Toch laat een derde van de ondernemers dat nog na. Sinds 2019 is daar de informatieplicht voor ondernemers bijgekomen. Achterhoek Onderneemt Duurzaam kan je hierin ondersteunen. Benieuwd hoe? Lees dan de Blog van Jan!

Doe de energiescan van AOD

Wil je graag verduurzamen? AOD kan je daarbij helpen. Door een energiescan te doen kom je er achter wat er voor u mogelijk is op gebied van duurzaamheid. In de volgende video hoor je van verschillende ondernemers over de voordelen van de energiescan. Wacht niet langer en vraag de energiescan aan!

Kennisbank: energieneutrale Achterhoek

Wil je in beeld krijgen op welke manier je in het belang van jouw bedrijf duurzamer zou kunnen ondernemen? Achterhoek Onderneemt Duurzaam helpt je graag om deze slag te maken. Samen naar een energie neutrale Achterhoek. Download nu de whitepaper: energieneutrale Achterhoek

Aanmelden voor een energiescan

Meld je aan door op de button hiernaast te klikken. Meer winst met minder energie. Of het nu gaat om energiebesparing of om het verduurzamen van je bedrijf: alles start met een scan. De scan is onafhankelijk en de gemeente en provincie betalen de kosten!