IKGL Logo Overlay

Gedeputeerde Jan van der Meer: “Doe mee met AOD”

Jan van der Meer, gedeputeerde klimaat en energietransitie van de provincie Gelderland, roept Achterhoekse ondernemers op om ook energie te besparen door mee te doen aan Achterhoek Onderneemt Duurzaam. Wij doen mee, jij ook?


Uit de kennisbank: stappenplan Dekalu

Zo’n DOE-scan, wat komt daar nou bij kijken? Wij leggen het graag stap voor stap uit aan de hand van de voorbeeldcase van Dekalu. Het bedrijf uit Winterswijk is inmiddels energieneutraal! Download de voorbeeldcase dus snel uit onze kennisbank!


Meld je aan voor het GEA Najaarscongres

Op donderdag 11 november vindt het Najaarscongres van het Gelders Energieakkoord (GEA) plaats bij Wijnfort Lent.  Tijdens deze informatieve middag komen verschillende initiatieven en projecten van de vijf programmalijnen aan bod. Meer informatie over het congres en aanmelden vind je via onze website.


Aanmelden voor een energiescan

Meld je aan door op de button hiernaast te klikken. Meer winst met minder energie. Of het nu gaat om energiebesparing of om het verduurzamen van je bedrijf: alles start met een scan. De scan is onafhankelijk en de gemeente en provincie betalen de kosten!