IKGL Logo Overlay

Nieuws Achterhoek onderneemt duurzaam

Beste ondernemer, In de editie van mei vertellen we je over de energiescan van BCI en kondigen we de nieuwe Kennisbank van Achterhoek Onderneemt Duurzaam aan. Daarnaast vragen we aandacht voor de voorjaarscampagne op bedrijvenpark Wijnbergen en kun je je aanmelden voor een energiescan.

“Dankzij Achterhoek Onderneemt Duurzaam besparen wij nu 18.000 kWh per jaar”

De energiescan heeft BCI zoveel inzicht gegeven. Je krijgt een uitgebreid rapport met concrete handvatten. Max Leferink vertelt je alles over zijn ervaring met de energiescan. 


Voorjaarscampagne op bedrijvenpark Wijnbergen

In april ging de voorjaarscampagne op bedrijvenpark Wijbergen van start. De volgende bedrijvenparken staan al op de planning voor een bezoek. Wil je daar niet op wachten? Meld je vandaag nog aan voor een energiescan.

Meld je aan door op de button hieronder te klikken. Meer winst met minder energie? Het begint met een scan die inzicht geeft welke mogelijkheden er bij jouw bedrijf zijn. Of het nu gaat om energiebesparing of om het verduurzamen van je bedrijf: alles start met een scan. De scan is onafhankelijk en de gemeente en provincie betalen de kosten!