IKGL Logo Overlay

Testlocatie ook op zaterdag geopend

Vanaf 19 december is de Corona-sneltest locatie in Lichtenvoorde ook op zaterdag geopend van 08:00 tot 11:45 uur met uitzondering van de feestdagen. Aanmelden vooraf is een wel vereist. U krijgt uitslag binnen 15 minuten.

Active Living heeft een online platform ontwikkeld waar wij voor medewerkers van IKGL leden afspraken kunnen inplannen. Het platform is te bereiken via de volgende link: www.activeliving.nl/corona-sneltest-ikgl

Niet IKGL leden (ook particulieren)
Wanneer u wilt deelnemen kunt u zicht aanmelden door een mail te sturen naar vitlounge@activeliving.nl. Hierin moet uw volledige naam of de volledige tenaamstelling van uw bedrijf opgenomen zijn en de facturatiegegevens met het digitale factuuradres. U ontvangt vervolgens een bericht van Active Living wanneer u zich kunt aanmelden en inplannen.  

Waar?
De locatie is Eeftink Rensing Staalbouw, James Wattstraat 10-A te Lichtenvoorde. De ingang voor de testlocatie is aan de voorkant rechts van het gebouw. Dit zal door bewegwijzering worden aangegeven.