IKGL Logo Overlay

Contactpersoon WSi techniek

Bart Wopereis

E: bart.wopereis@wsi-techniek.nl

Contactpersoon WSi techniek

Frank Boom

E: f.boom@wsi-techniek.nl

Hier staan wij voor!

WSi techniek is sterk in integrale dienstverlening binnen de techniek. Wij luisteren eerst naar uw wensen en behoeften en leveren daarbij in nauwe samenspraak de techniek die mensen nodig hebben om te wonen, te werken of te recreëren. Van service & onderhoud, verduurzaming van bestaand vastgoed, het creëren van gezonde leef- en werkomgevingen, wij hebben de kennis van de techniek in huis om u terzijde te staan.Als technisch dienstverlener voor alle disciplines binnen de techniek, beschikken wij over twee gespecialiseerde bedrijfsonderdelen: 


WSi Techniek Beheer & Onderhoud bv
De technisch specialist voor de particulier, klantenservice, planmatig onderhoud en kleinere nieuwbouw- en herinrichtingsprojecten. Wij zijn een betrouwbare en betrokken dienstverlener, werkend vanuit de vestigingen in Groenlo, Lichtenvoorde en Ruurlo. Wij doen dit elke dag in de vorm van kwalitatieve dienstverlening en lange termijn samenwerkings-verbanden, want de toekomst maken wij samen.

WSi Techniek Projecten bv
De technisch specialist voor de grotere en complexere nieuwbouw- en herinrichtingsprojecten binnen de industrie en utiliteit. 


Missie
WSi techniek stelt zich ten doel een vooruitstrevende en betrouwbare installateur te zijn die zich als totaalinstallateur richt op installaties voor zowel particulieren, zakelijke klanten en overheidsinstellingen. Inlevingsvermogen in de klant en onze medewerkers is voor ons de basisregel waarop wij ieder werk benaderen zodat wij ervoor kunnen zorgen dat mensen optimaal kunnen wonen, werken, produceren en ontspannen. Voor dit alles zullen wij ons optimaal inzetten tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding.


Visie
Als familiebedrijf vinden wij het belangrijk om duurzaam en maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Dat betekent dat wij naast het streven naar winst ook rekening houden met het effect van onze activiteiten op onze omgeving en dat wij aandacht hebben voor de menselijke aspecten binnen en buiten ons bedrijf. Wij zijn een centraal geleide organisatie met decentrale vestigingen die lokaal betrokken zijn in hun vestigingsplaatsen, dit sterkt loyaliteit en betrokkenheid met de mensen en de gemeenschap. Een ander aandachtspunt is het opleiden van een jonge generatie installateurs. zij zijn de toekomst voor het installatievak, daarin wil WSi techniek graag investeren. Tevens vinden wij het van belang dat onze mensen in de steeds complexer wordende technieken bijgeschoold worden.


Referenties


Projecten