IKGL Logo Overlay

Steentjes Makelaars, Verzekeringen, Pensioenen

Broekboomstraat 10

7131 DW Lichtenvoorde

T: 0544 372220

W: https://www.steentjes.nl

E: lichtenvoorde@steentjes.nl

Contactpersoon Steentjes Makelaars, Verzekeringen, Pensioenen

Rik Steentjes

E: groenlo@steentjes.nl

Contactpersoon Steentjes Makelaars, Verzekeringen, Pensioenen

Wout Steentjes

E: lichtenvoorde@steentjes.nl

Makelaardij

Steentjes Makelaars bemiddelt bij de aan- en verkoop van alle soorten en maten onroerend goed. Ook geven wij onafhankelijke en deskundige taxaties. Makelaardij op een andere manier: persoonlijk, betrokken en doorzichtig. Uw belang staat voorop.

Hypotheken

Steentjes is een onafhankelijk adviseur in verzekeringen en hypotheken. Wij zijn niet gebonden aan welke verzekeringsmaatschappij of geldverstrekker dan ook. Dat waarborgt voor u dat we samen met u op zoek gaan naar het voor u meest geschikte verzekerings- of hypotheekproduct. Daarbij bekijken we met u een breed scala aan mogelijkheden bij een groot aantal aanbieders.

Verzekeringen

Verzekeringen en pensioenen, voor u vaak een ingewikkelde materie, voor ons ons dagelijkse werk. Zowel voor particulieren als voor bedrijven kunnen wij uw risico’s in kaart brengen en de juiste schadeverzekeringen, levensverzekeringen en pensioenen voor u afsluiten.

Regiobank

De kracht van RegioBank is terug te brengen naar twee woorden: Regio en Bank. ‘Regio’ staat voor persoonlijk, in de buurt, nuchter en direct. ‘Bank’ staat voor solide en betrouwbaar. We kiezen ervoor om te bankieren zoals het bedoeld is. Met de bank in de buurt en de klant centraal.

Steentjes heeft vestigingen in Groenlo, Lichtenvoorde, Eibergen en Ruurlo