IKGL Logo Overlay

StadLandWater

Zilverlinde 7

7131 MN Lichtenvoorde

T: 0544-393220

W: https://www.stad-en-groen.nl

E: info@stadlandwater.nl

Welkom bij StadLandWater, waar we innovatie en expertise bundelen in werkende civiel- en cultuurtechnische oplossingen. Sinds onze oprichting op 1 april 2003, hebben we ons ontwikkeld tot een allround management- en adviesbureau met een hart voor de openbare ruimte. Met vestigingen in Goor, Lichtenvoorde en Apeldoorn, zijn we trots op onze Sallandse roots en ons warme thuishonk in de Achterhoek.

Aan tafel of op de bouwplaats

Je vindt ons aan tafel met aannemers of overheidsinstanties. Maar net zo gemakkelijk met de laarzen aan op de bouw. Bij StadLandWater draait alles om het creëren van duurzame, leefbare en praktische omgevingen. Van advies en ontwerp tot engineering en uitvoeringsbegeleiding: voor iedere vraagstuk in de openbare ruimte kun je bij ons terecht. In de Achterhoek zijn we vaak betrokken bij de ontwikkeling van woningbouwlocaties.

Anders dan anders

Wij kiezen bewust voor de IKGL Business Club, omdat deze groep onze waarden van actieve betrokkenheid en verbinding weerspiegelt. Het IKGL is anders dan de traditionele, minder energieke netwerken. En anders past bij ons.

Wat maakt ons dan anders? We zijn niet alleen denkers, maar ook doeners. Onze aanpak is fris en eigentijds, met een team dat altijd op zoek is naar de meest efficiënte en effectieve oplossingen. Onze klanten waarderen ons om onze directe, no-nonsense aanpak. We zijn betrokken, toegankelijk en altijd klaar om die extra stap te zetten. Of het nu gaat om een complex civieltechnisch vraagstuk of een uitdagend stedenbouwkundig project, wij staan klaar met praktische oplossingen en deskundig advies.

Diensten

Grip krijgen, hebben en houden. Zo leveren we de mooiste resultaten op.

Wij streven ernaar de inrichting en het beheer van de openbare ruimte naar een hoger niveau te tillen. Dat doen we door de partijen die aan het roer staan te ondersteunen met praktische diensten. Bijvoorbeeld door technische knowhow en ervaringskennis in te brengen. Of door een paar extra handen te leveren om de klus te klaren of processen te begeleiden. Samen komen we verder.

 • Projectmanagement
 • Onderzoek en advies
 • Engineering een aanbesteding
 • Uitvoeringsbegeleiding
 • Ingeniour: jouw project, onze experts

Expertises

De hamvraag is altijd: hoe pakken we het aan? Nou, wij hebben wel een idee.

Bij StadLandWater profiteer je van een totaalconcept. Wij beheersen het volledige proces als het gaat om de inrichting en het beheer van de openbare ruimte. Dankzij een weloverwogen mix van medewerkers met verschillende kwaliteiten en expertises halen wij bovendien steeds het maximale rendement uit ieder vraagstuk. Creatief, oplossingsgericht en altijd lekker praktisch.

 • Leefomgeving
 • Infrastructuur
 • Water
 • Riolering
 • Klimaat
 • Duurzaamheid

Bij StadLandWater geloven we in de kracht van samenwerking en innovatie om de wereld om ons heen te verbeteren. Klaar om samen met ons de toekomst vorm te geven?