IKGL Logo Overlay

Siebert & Wassink HR adviesbureau

Zilverlinde 13

7131 Lichtenvoorde

T: 053 480 35 50

W: https://www.siebertwassink.nl

E: Info@siebertwassink.nl

Organisaties met talent versterken

Dat is de merkbelofte van Siebert & Wassink. Omdat alleen mensen het verschil kunnen maken in organisaties. Alles wat we doen is gericht op “mensen in de juiste positie brengen”. Dat is waar talent en ambitie leiden tot plezier, ontwikkeling en resultaat.

Opdrachtgevers

Met een breed scala aan HR expertise vindt u bij Siebert & Wassink ‘alles op z’n plek’ voor het maken van de juiste keuzes in bemensing en ontwikkeling. We zijn de huisadviseur van Oost Nederland in werving & selectie, assessments, interim management, organisatieontwikkeling en advies. Met de keuze voor Siebert & Wassink kiest u als organisatie of opdrachtgever bewust voor de beste mensen op de juiste posities.

Kandidaten

Bij Siebert & Wassink treft u betrokken en ervaren adviseurs, interessante vacatures, deskundig loopbaanadvies en resultaatgerichte coaching. We zijn geïnteresseerd in de mens achter het talent en brengen beweging in de juiste banen. Met de keuze voor Siebert & Wassink kiest u bewust voor het werken bij de beste werkgevers van Oost Nederland.