IKGL Logo Overlay

Seesing Personeel

Rembrandtplein 8

7131 EJ Lichtenvoorde

T: (0544) 35 37 39

W: https://www.seesingpersoneel.nl/

E: info@seesingpersoneel.nl

Contactpersoon Seesing Personeel

Sabine ten Holder

E: info@seesingpersoneel.nl

Contactpersoon Seesing Personeel

Nardy Kemperman

E: nardy@seesingpersoneel.nl

Vanuit onze uitzendbureaus in Lichtenvoorde, Doetinchem en ‘s-Heerenberg bedienen we met een team van ruim 25 intercedenten en medewerkers de volledige Achterhoek. Seesing Personeel is letterlijk thuis in de Achterhoek en kent de markt, de bedrijven en de mensen in deze regio door en door. Hierdoor zijn we in staat om de juiste kandidaten te werven voor de meest uiteenlopende vacatures in de regio Achterhoek.

Allround

Seesing Personeel is in 2007 in Lichtenvoorde opgericht door Dennis Seesing. Zijn doel was om zoveel mogelijk mensen in de Achterhoek een baan te bieden bij de mooie bedrijven die deze regio rijk is. In de loop der jaren is Seesing Personeel uitgegroeid tot een ervaren en allround bureau voor uitzenden, werving & selectie en detachering voor vacatures op elk niveau en in uiteenlopende vakgebieden. Ook hebben wij het gericht opleiden van werkzoekenden hoog in het vaandel staan. Wij bemiddelen tussen mooie bedrijven uit de Achterhoek die op zoek zijn naar personeel en gemotiveerde Achterhoekse kandidaten die op zoek zijn naar passend werk. Voor Achterhoekers, door Achterhoekers. Dat is Seesing Personeel!

Toekomst

In 2016 is Seesing Personeel overgenomen door Flexfactory. Hierdoor is Seesing Personeel in staat nog verder te groeien. Als onderdeel van Flexfactory – waartoe meerdere uitzendorganisaties behoren – kunnen we gebruik maken van een nóg groter netwerk, hebben we een financieel sterke organisatie achter ons staan en kunnen we gebruik maken van een grote hoeveelheid kennis en kunde in de uitzendbranche. Aan de werkwijze van Seesing Personeel is echter niets veranderd. Die blijft: door Achterhoekers, voor Achterhoekers!

Team

Heeft u een vraag aan één van de intercedenten of medewerkers van Seesing Personeel of wit u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 17.30 uur te bereiken op telefoonnummer 0544 – 35 37 39. Of u kunt een e-mail sturen naar info@seesingpersoneel.nl. Natuurlijk bent u ook van harte welkom op één van onze vestigingen in Lichtenvoorde, Doetinchem of ‘s-Heerenberg.