IKGL Logo Overlay

Seesing Flex

Rembrandtplein 8

7131 EJ Lichtenvoorde

T: (0544) 35 37 39

W: https://www.seesingflex.nl/

E: info@seesingflex.nl

Contactpersoon Seesing Flex

Sander Kolkman

E: sander@seesingflex.nl

Contactpersoon Seesing Flex

Nardy Kemperman

E: nardy@seesingflex.nl

Vanuit onze uitzendbureaus in Aalten, Doetinchem, ‘s-Heerenberg, Lichtenvoorde, Lochem en Wehl, bedienen we met een team van ruim 40 intercedenten en medewerkers de volledige Achterhoek. Seesing Flex is letterlijk thuis in de Achterhoek en kent de markt, de bedrijven en de mensen in deze regio door en door. Hierdoor zijn we in staat om de juiste kandidaten te werven voor de meest uiteenlopende vacatures.

Allround

In de loop der jaren is Seesing Flex uitgegroeid tot een ervaren en allround bureau voor uitzenden en detachering voor vacatures op elk niveau en in uiteenlopende vakgebieden. We zijn er voor iedereen, ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Gericht opleiden van werkzoekenden hebben wij hoog in het vaandel staan niet alleen omdat de markt daar om vraagt maar ook omdat wij altijd de mens centraal stellen. En persoonlijke ontwikkeling is daarin belangrijk. Wij bemiddelen tussen mooie bedrijven uit de Achterhoek die op zoek zijn naar personeel en gemotiveerde Achterhoekse kandidaten die op zoek zijn naar passend werk. Door Achterhoekers, voor Achterhoekers. Dat is Seesing Flex!

Toekomst

In 2016 is Seesing Flex overgenomen door Flexfamily. Hierdoor zijn wij in staat nog verder te groeien. Als onderdeel van Flexfamily – waartoe meerdere uitzendorganisaties behoren – kunnen we gebruik maken van een nóg groter netwerk, hebben we een financieel sterke organisatie achter ons staan en kunnen we gebruik maken van een grote hoeveelheid kennis en kunde in de uitzendbranche. Aan de werkwijze van Seesing Flex is echter niets veranderd. Die blijft: door Achterhoekers, voor Achterhoekers!

Wij komen graag met u in contact!

Heeft u een vraag aan één van de intercedenten of medewerkers van Seesing Flex of wit u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 17.30 uur te bereiken op telefoonnummer 0544 – 35 37 39. Of u kunt een e-mail sturen naar info@seesingflex.nl. Natuurlijk bent u ook van harte welkom op één van onze vestigingen. Welkom!

www.seesingflex.nl