IKGL Logo Overlay

Schildersbedrijf Lefering BV

Newtonstraat 2

7131 PP Lichtenvoorde

T: (0544) 37 14 30

W: http://www.lefering.nl

E: info@lefering.nl

Contactpersoon Schildersbedrijf Lefering BV

Stan Lefering

E: stan@lefering.nl

Contactpersoon Schildersbedrijf Lefering BV

Eric Lefering

E: info@lefering.nl

Sinds 1859 is Schildersbedrijf Lefering actief in de schildersbranche. Nu, meer dan 160 jaar en 5 generaties vol jonge ambitieuze ondernemers, hebben wij ons tot op de dag van vandaag kunnen ontwikkelen tot een schildersbedrijf met vele capaciteiten en hoge kwaliteiten. Inmiddels is ook de 6e generatie in aantocht met veel passie en gedrevenheid.

Onze passie is de wil om ieder project of (vastgoed)onderhoudscontract zodanig op te leveren dat er 100% tevredenheid heerst bij de opdrachtgever. Dit weten wij te realiseren door nauw samen te werken met alle betrokken partijen ten tijde van zowel de voorbereiding, de uitvoering als na oplevering van onze werkzaamheden. Kwaliteit staat altijd voorop en ons team van 10 vakmensen draagt zorg voor een juiste uitvoering en oplevering van het werk. Zowel op regionaal, nationaal en internationaal niveau hebben onze opdrachtgevers gebruik gemaakt van het vakmanschap wat ons bedrijf te bieden heeft. Het aanbod van onze diensten bestaat onder meer uit werk voor de:

  • Particuliere sector, schilderwerk en onderhoud voor nieuw- en verbouw
  • Bouwsector, schilderwerk voor nieuw- en verbouw
  • Utiliteitsbouw, afwerking en onderhoud
  • Projectinrichting, winkel- en horecaschilderwerk

Spuitwerk is een vak apart. Het vergt veel materiaal- en productkennis en de juiste ervaring, maar ook de installaties moeten modern geoutilleerd en van hoog niveau zijn. Mede daarom hebben wij in begin 2009 onze gehele inrichting volledig vernieuwd, onder andere met een railsysteem van meer dan 100 meter waardoor wij tegelijkertijd bijvoorbeeld meer dan 100 deuren kunnen bewerken. Wij voldoen aan de strenge milieu- en kwaliteitseisen van deze tijd en zijn staat om ongeëvenaard spuitwerk te leveren in onder meer;

  • Particuliere sector; bijvoorbeeld deuren, radiatoren, keukenkasten etc.
  • Industriële sector; seriematige afwerking van half- eindfabrikaten.
  • Bouwsector; kozijnen, deuren, meubilair.

Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen op het gebied van schilderwerk, spuitwerk, vastgoedonderhoud, glaswerk en/of (decoratieve)wandafwerking? Wij komen graag in contact om hierover meer te vertellen!