IKGL Logo Overlay

Romédes Engineering en Specials

Zilverlinde 22

7131 MN Lichtenvoorde

T: 0544 35 61 80

E: info@romedes.nl

Contactpersoon Romédes Engineering en Specials

De heer Robertino Wessels

E: info@romedes.nl

https://www.romedes.nl/wp-content/gallery/fotosessie-home/thumb_IMG_4924_1024-website.jpg

Romédes Engineering

U bent bij Romédes altijd verzekerd van een structurele aanpak. Op basis van uw vraag of probleemstelling, waarbij in eerste instantie het proces duidelijk wordt gedefinieerd, komt Romédes met een uitgekiende oplossing. De oplossing kan zowel een effectief redesign van een bestaande machine als een compleet nieuw concept omvatten.

Denkers én doeners

Bij Romédes Engineering proeft u bij binnenkomst onmiddellijk de informele bedrijfscultuur. Romédes werkt met een overzichtelijke organisatiestructuur waarin korte communicatielijnen de basis vormen. Deze organisatiestructuur merkt u ook. De uitstekende in- en externe communicatie komt het eindresultaat volledig ten goede. Bij Romédes kiezen we bewust voor een kleinschalige opzet. Enerzijds om de kwaliteit te waarborgen, anderzijds om een ideale basis voor ultiem maatwerk te scheppen. Om deze redenen heeft Romédes niet de ambitie om het grootste engineeringbureau te zijn, maar wel het meest toonaangevende.

Samenspel

De persoonlijke betrokkenheid van al onze medewerkers vertaalt zich in een hecht partnerschap met u als opdrachtgever. Dat kan in de vorm van een plaatsvervangende engineeringafdeling of als het verlengstuk van uw organisatie. U bepaalt als belangrijkste spil van het “Engineering Team” hoe u het hebben wilt. Vertrouwen, heldere communicatie en subliem vakwerk staan daarbij centraal. Moet Romédes u nog vertellen dat het gezegde “Afspraak is Afspraak” hoog in vaandel gedragen wordt?

Romédes Specials

De oprichting van Romédes Specials B.V. in het jaar 2002 was het gevolg van een steeds frequentere vraag in de markt naar totaaloplossingen. Romédes Specials ontwikkelt, produceert en levert kwalitatief hoogwaardige units en toevoerapparatuur voor automatiseringsprojecten en de machinebouwbranche. Dat doen we met de meest uiteenlopende productietechnieken en in samenwerking met gerenommeerde toeleveranciers in binnen- en buitenland. Onze kennis en kunde sluiten naadloos aan op onze passie voor resultaatgerichte engineering. Een combinatie die u veel voordeel oplevert. Niet in de laatste plaats door onze concurrerende prijzen.

Rendement en resultaat

Het partnership dat Romédes Specials aangaat met zijn leveranciers kenmerkt zich door korte communicatielijnen, specialisme en compromisloze kwaliteit. Uw productieautomatisering is bij ons in vertrouwde handen. We bedenken samen met u oplossingen in termen van terugverdientijd, rendement en resultaat. Bestaande technieken worden opnieuw bekeken en waar mogelijk toegepast, al dan niet in verbeterde vorm. Daarmee voorkomt u onnodige investeringen en ontwikkelingstijden. Onze producten zijn zo veel mogelijk opgebouwd volgens een modulair systeem. Ze zijn toepasbaar in een breed scala van markten met verschillende productiemethoden. Voor uw specifieke wensen zorgt Romédes Specials in samenspraak met Romédes Engineering voor de individuele engineering en precies op maat geproduceerde units.

Partnerschap van A tot Z

De persoonlijke betrokkenheid van al onze medewerkers vertaalt zich van A tot Z in een hecht partnerschap met u als opdrachtgever. We hebben oog voor het kleinste detail. Dat merkt u al direct wanneer wij uw wensen en eisen in kaart brengen. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Na een eventuele engineering worden de puntjes op de i gezet en volgt de realisatie van de gevonden oplossing: assemblage, afstelling en eindcontrole. De afname vindt plaats bij Romédes Specials na een uitvoerige test, kwaliteits- en afnamerapportage.

Installatie en service

Aansluitend op de afname vindt zo spoedig mogelijk de levering plaats. Afhankelijk van de levering wordt in samenspraak de installatie gepland. Indien preventief onderhoud gewenst is, kan een servicecontract  worden afgesloten zodat onze serviceafdeling uw machine in topconditie houdt. Onze serviceafdeling is 24 uur per dag bereikbaar om, indien gewenst, u zo snel mogelijk  van technische ondersteuning te voorzien.