IKGL Logo Overlay

Randstad Uitzendbureau

Varsseveldseweg 65d

7131 JA Lichtenvoorde

T: (0544) 39 88 80

W: https://www.randstad.nl/

Contactpersoon Randstad Uitzendbureau

Elke Meijer (06-23952885)

E: elke.meijer@nl.randstad.com

Contactpersoon Randstad Uitzendbureau

George Mokhtar (06-10329753)

E: george.mokhtar@nl.randstad.com

Randstad Uizendbureau

Of je nu op zoek bent naar een baan, of naar die éne nieuwe medewerker. Bij Randstad willen we weten wie je bent en wat je drijfveren zijn. Wij realiseren ons als geen ander dat werk belangrijk is in het leven van een mens. Werk stimuleert en ontwikkelt. Werk geeft je een actieve rol in de maatschappij, bevordert je ontwikkeling, heeft invloed op je financiële situatie en bepaalt je sociale status. Tegelijkertijd vormen mensen de belangrijkste waarde binnen organisaties. Randstad is van mens en werk en brengt, al meer dan 55 jaar, wereldwijd kandidaat en organisatie bijeen. Dat doen we door met je mee te denken. Waar sta je in je carrière? Voor welke uitdagingen staat je bedrijf? Dat is wat waar we graag met je over in gesprek gaan. Niet alleen omdat het ons een bestaan verschaft. Het is óók onze passie: het beste naar boven halen in mensen en organisaties.

Team Achterhoek

Vanuit onze vestigingen in Lichtenvoorde, Winterswijk, Doetinchem, Duiven en Zutphen staat ons enthousiaste team klaar voor al uw vragen over in- door en uitstroom van medewerkers. Tijdelijk personeel, vast personeel, payrolling, hr-oplossingen via Risesmart (duurzame inzetbaarheid, re-integratie tweede spoor en outplacement), MVO oplossingen (Randstad Participatie en Randstad Baanbrekend) of inhouse dienstverlening via Randstad Inhouse Services, op al deze gebieden kunnen wij u ondersteunen! Voor meer informatie neem contact met ons op 0544-398880 of oost.achterhoek@nl.randstad.com.

Arbeidsmarktnieuws

Via het Randstad kenniscentrum delen wij graag de actuele HR-trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt met jullie. Als eerste deze artikelen en blogs ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

actuele HR-trens en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt vind je hier!

Namens team Randstad Achterhoek,

Elke Meijer (06-23952885), George Mokhtar (06-10329753) en Anne Reesink (06-23903001)