IKGL Logo Overlay

Proost Nederland B.V.

James Wattstraat 6

7131 ME Lichtenvoorde

T: 0544-743100

W: https://www.proostnederland.nl

E: info@proostnederland.nl

Contactpersoon Proost Nederland B.V.

Bert Bodde

E: bert@proostnederland.nl

Wij willen klanten écht helpen bij hun marketing

Niet door ellenlange saaie sessies, maar in een open en ontspannen sfeer. Echter wel gestructureerd en altijd met oog op het resultaat. We helpen je bij het opstellen, uitvoeren en bewaken van een succesvolle marketingstrategie.

Ontwikkeling
We zijn een jonge organisatie met ervaren en talentvolle mensen. Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk. Alle collega’s volgen trainingen en opleidingen. Zo blijven we op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Deze waardevolle kennis en kunde stellen we graag ter beschikking om jouw marketingdoelen te behalen.

Plezier
We werken in een ontspannen sfeer. Een grap en lach is nooit ver weg. We wandelen (bij mooi weer, dat wel), slaan een balletje aan de tafeltennistafel of gooien een dartpijltje. Soms in, soms naast het bord. Met plezier naar je werk gaan draagt sterk bij aan het behalen van resultaat. Daar geloven we in.

Eerlijk
Samen behaal je de beste resultaten. We zijn (een uitbreiding van) jouw marketingafdeling. Collega’s. We brengen ideeën in, bewaken de rode draad en uniformiteit van al jouw marketinguitingen. We geven proactief en eerlijk advies, gebaseerd op data-inzichten en de identiteit van jouw organisatie. Verwachten we dat een (marketing)oplossing niet bijdraagt aan jouw doelstellingen, dan draaien we daar niet om heen. Dat is nodig om jou écht te kunnen helpen.

Kennis maken
Wil je meer weten of kennismaken? Bekijk onze website, spreek ons aan bij IKGL, maar je kunt hier ook contact met ons opnemen. Of via Whatsapp, net zo makkelijk.