IKGL Logo Overlay

Paashuis Bedrijfswagens

Koningslinde 6

7131 MP Lichtenvoorde

T: +31544398860

W: https://paashuis.com

E: info@paashuis.com

Contactpersoon Paashuis Bedrijfswagens

Roger Paashuis

E: roger@paashuis.com

Transportoplossingen op maat

Paashuis Bedrijfswagens is dealer van Volvo Trucks en Renault Trucks voor Oost-Gelderland. Met een breed productenprogramma van trucks, trailers en bestelwagens, leveren wij voor iedere transportbehoefte een passende oplossing. Wij bieden u een totaalconcept, waarin naast het product ook de serviceconcepten een grote rol spelen. Wij beschikken over goed uitgeruste werkplaatsen met gekwalificeerd personeel voor 24/7 ontzorging. Service is waar we voor staan! U vindt ons in Lichtenvoorde en Doetinchem.

Paashuis & Volvo Trucks

Volvo Trucks is één van de meest toonaangevende truckproducenten ter wereld en heeft een compleet programma trucks, van distributie tot internationaal vervoer en van bouw- tot zwaar transport. Met innovaties als de LNG-motor en bijvoorbeeld Forward Collison Warning met noodremfunctie is Volvo Trucks toonaangevend op het gebied van veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid. Daarnaast worden de Volvo FH en FM aangeboden met een LNG-motor en zijn de Volvo FL en FE verkrijgbaar met een elektrisch aangedreven motor. Maak kennis met de wereld van Volvo Trucks en Paashuis Bedrijfswagens.

Paashuis & Renault Trucks

Paashuis Bedrijfswagens is dealer van Renault Trucks. Lage exploitatiekosten en taakgerichte specificaties maken Renault Trucks de ’perfect tool’. Van de Renault Trucks Master bestelwagen tot de Renault Trucks T voor de lange afstand: Paashuis Bedrijfswagens draagt zorg voor uw mobiliteit op de lange termijn.

Nieuw en gebruikt

Wanneer u  op zoek bent naar nieuw of jong gebruikt, betrouwbaar transportmaterieel, dan is Paashuis Used Trucks uw adres. Door de grote voorraad is er altijd een oplossing voor uw vervoersprobleem.