IKGL Logo Overlay

Kleventa

Newtonstraat 10

7131 PP Lichtenvoorde

T: (0544) 37 29 94

W: https://www.kleventa.nl

E: info@kleventa.nl

Contactpersoon Kleventa

Mark Klein Tank

E: m.kleintank@kleventa.nl

Specialist in klimaatbeheersing

Kleventa B.V. is een technische groothandel voor installatiebedrijven op het gebied van klimaatbeheersing in de agrarische sector, woningbouw, utiliteit, industrie en veetransport. Het gaat om klimaatbeheersing in de breedste zin van het woord. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan luchtbehandelingskasten, klimaatcomputers, regelaars, ventilatoren, alarmapparatuur en luchtinlaten, maar ook aan verschillende soorten verwarming en koeling. Onze kennis van duurzame energie stelt u in staat om te leven, werken en studeren in aangename klimaatomstandigheden, zonder daarbij het milieu overdadig te belasten.

Agrarisch

Een bedrijfsresultaat in de agrarische sector staat of valt met het klimaat in de stal. Een goed klimaat komt de groei en gezondheid van de dieren immers ten goede en bespaart kosten voor voer, water en energie. U vindt bij ons vele onderdelen die toe te passen zijn in uiteenlopende agrarische situaties.

Woningbouw, utiliteit en industrie

Wij bieden een groot assortiment producten. Naast de aanschaf van losse producten zijn wij door onze expertise en omvangrijke kennis in staat om voor uw woon- en werksituatie het best passende systeem samen te stellen. Voor elke situatie bieden wij een passende oplossing.

Koudhè

Koudhè is een groothandel in warmtepompen en airconditioning en onderdeel van Kleventa. Natuurlijk geven wij advies bij uw projecten, maar wij gaan graag een stapje verder. Trouwe klanten kunnen rekenen op extra hulp bij de installatie en ontzorging in de marketing.

Solar

Ook wanneer het om zonne-energie gaat zoekt u een betrouwbare partner. Wij bieden hoge kwaliteit, duurzaamheid, betrouwbaarheid en betaalbaarheid. U vindt bij ons de beste panelen en omvormers, maar ook montagesystemen, bekabeling en monitoringsaccessoires.

Eltron

Onze afdeling Eltron verzorgt de productontwikkeling voor Kleventa en de paneelbouw. Speciaal voor het veetransport is het KVM-systeem (Kleventa Vehicle Management) ontwikkeld, voor een goed klimaat tijdens het transport van de dieren.