IKGL Logo Overlay

Hobbelink & Buitink Notarissen

Zilverlinde 3

7131 Lichtenvoorde

T: (0544) 37 38 75

E: info@hobbelinkenbuitink.nl

Hobbelink & Buitink Notarissen is het kantoor voor de Achterhoek, met vestigingen in Winterswijk en Lichtenvoorde.

Wij zijn meer dan een traditioneel notariskantoor. Als één van de grootste notariskantoren in de Achterhoek hebben wij ons op diverse werkterreinen gespecialiseerd, zonder dat dit afbreuk doet aan de kwaliteit van de andere werkzaamheden. Hierdoor hebben wij ons onder andere kunnen ontwikkelen tot hét kantoor voor de Achterhoek als het gaat om mediation en echtscheidingsbemiddeling.

Naast de werkzaamheden die u van oudsher van een notaris verwacht, zoals het opstellen van een testament, samenlevingscontract, hypotheekakte of de oprichting van een BV, kunt u bij ons ook terecht voor onder andere Estate-planning, Bewindvoering en Agrarisch recht. En zoals genoemd Mediation / conflictbemiddeling en Echtscheidingsbemiddeling. Ook hebben wij ons gespecialiseerd in de afwikkeling van nalatenschappen. Deze diensten worden nu ook door ons vanuit Lichtenvoorde  aangeboden.

Ons kantoor heeft, na de uitbreiding met de vestiging in Lichtenvoorde, vier notarissen, diverse kandidaat-notarissen en juristen en een deskundig team van overige notariële medewerkers, die voor u de dienstverlening uitvoeren en optimaliseren.