IKGL Logo Overlay

Kaak Event Rent Groenlo

Batterij 4d

7141 JL Groenlo

T: (0544) 46 21 06

E: info@kaakeventrent.nl

Contactpersoon Kaak Event Rent Groenlo

Edwin Willemsen

E: info@kaakeventrent.nl

Kaak Event Rent – Uw professionele partner in events

Kaak Event Rent is al ruim 45 jaar een begrip in de evenementen verhuur sector. Een evenement inrichten is voor ons dagelijkse kost. Kaak Event Rent is uw professionele partner in het faciliteren van uw grote of kleine evenement. We ontzorgen u graag van A tot Z, of het nu gaat om een jubileum, bedrijfspand-opening, bedrijfsfeest, verjaardag, festival of sportevenement: samen met u werken we aan een totaal concept.

Een evenement sfeervol maken doe je samen

Maak een afspraak met één van onze collega’s

Zo maken we van uw evenement een succes:

Het organiseren van een evenement kost tijd, energie en organisatievermogen. We zijn de ideale samenwerkingspartner voor een creatieve oplossing van uw vraag!

Gezamenlijke ontwikkeling van een plan en advies omtrent de locatie, inrichting zoals meubilair, licht en geluid en overige faciliteiten waar u niet direct aan dacht. Ons team van professionals gaat aan de slag met de logistieke planning: wij bouwen het voor u op en richten de locatie naar wens in. Wanneer u aan het nagenieten bent van uw evenement, staan wij weer klaar om alle materialen op te ruimen en te transporteren. We zijn er voor u tot de laatste minuut.

Tot snel op uw evenement!


Peter Scheinck & Edwin Willemsen
Kaak Event Rent, Groenlo