IKGL Logo Overlay

Juust Advocaten & Mediators

Zilverlinde 1

7131 Lichtenvoorde

T: (0544) 39 72 00

W: https://juustadvocaten.nl

E: info@juustadvocaten.nl

Contactpersoon Juust Advocaten & Mediators

Eef Steentjes

E: eef@juustadvocaten.nl

Juust is in 2009 ontstaan door een samengaan van kantoren en advocaten, die al sinds ver in de vorige eeuw in de Achterhoek actief waren vanuit de plaatsen Winterswijk en Lichtenvoorde. Vanaf het moment van samengaan wordt door het Juust team centraal gewerkt vanuit het karakteristieke en moderne kantoorpand op bedrijventerrein ‘Lindebrook’ in Lichtenvoorde.

De advocaten, juristen, mediators en ondersteuners van Juust staan met name ondernemers en non-profit organisaties in de regio Achterhoek bij. Zo werkt Juust voor grote en kleine ondernemingen, ZZP-ers, zorginstellingen en woningcorporaties.

Kwaliteit, duidelijk advies en toegankelijkheid kenmerken onze dienstverlening.

Juust staat voor juist, precies en rechtvaardig. Zoals het moet zijn. Juust is ook juridische dienstverlening op z’n Achterhoeks. Plezierig en hartelijk en tegelijkertijd deskundig en draadkrachtig.

Onze advocaten en mediators hebben stuk voor stuk specialistische kennis en een jarenlange praktijkervaring. Ook hebben zij affiniteit met de regio Achterhoek. Zij komen alleen maar op voor jouw belang, waarbij de realiteit en de haalbaarheid niet uit het oog wordt verloren. Schikken waar het kan en procederen waar het moet.