IKGL Logo Overlay

IdeeMedia

Nieuwestraat 22

7141 BZ Groenlo

T: 0544 464638

E: info@ideemedia.nl

Contactpersoon IdeeMedia

Peter Konings

E: peter@ideemedia.nl

IDEEMEDIA MEESTERWERKEN IN PRINT & WEB

U heeft het vast al gehoord: IdeeMedia is nu gehuisvest in het Koetshuys van Huys Basten Asbeck in Groenlo. Een zeer inspirerende omgeving waar kunst en ontwerp elkaar straks ontmoeten, op een locatie die al ruim 400 jaar beeldbepalend is voor de historische binnenstad. Gebouwd in de 17e eeuw, de eeuw van de grote Hollandse meesters. Wij gaan die historie combineren met eigentijdse concepten, ontwerpen, marketing, web en print. Al onze nieuwe communicatie-Meesterwerken onder één dak. En tevens een groter dak wat onze toekomstige groei niet in de weg staat.

IDEEËN GENOEG

Wees gerust, we sturen je niet het bos in. Het mediabos is in deze tijden vaak ondoorzichtig en de mogelijkheden zijn legio. Een nieuwe brochure, dan ook maar gelijk een nieuwe huisstijl, een interactieve website, alleen gratis social media en wat haal ik me op de nek met een webshop. Of toch de ijzersterke combinatie van web en print. Reclame maken is ons vak. Wij laten je door de bomen het bos zien. Ervaren rotten en hippe youngsters zorgen samen voor een degelijk reclameadvies. Nieuwsgierig naar onze kunsten? Over de drempel zul je bij ons niet struikelen.

DRUKWERK NODIG? WIJ WETEN ER ALLES VAN.

Drukwerk is een vak apart. Welk papier is het meest geschikt voor een flyer/mailing? Hoe krijg ik de beste drukwerkdeal voor mijn budget? Vragen waar IdeeMedia het antwoord op heeft.
Van idee en lay-out tot snelle levering van al uw gedrukte media!