IKGL Logo Overlay

Hulshof business cases

Lievelderweg 72

7131 MD Lichtenvoorde

T: (0544) 37 24 25

E: info@hulshofcases.nl

Contactpersoon Hulshof business cases

Eric Hulshof

E: e.hulshof@hulshofcases.nl

De kofferspecialist uit de Achterhoek.

Hulshof Business Cases bestaat ruim 100 jaar en is een Achterhoeks familiebedrijf. Het bedrijf is opgericht in 1918. Door de jaren heen hebben wij ons ontwikkeld van productiebedrijf naar marktspecialist. Voor diverse doelgroepen bedenken wij innovatieve maatwerk concepten en werken deze voor hen uit. Of het nu gaat om een standaard koffer uit ons assortiment of een koffer op maat wij denken altijd in oplossingen.

Ons DNA wordt gevormd door de Achterhoekse nuchterheid en betrouwbaarheid dit passen wij toe in ons dagelijkse handelen en doen. In 2009 zijn wij gecertificeerd volgens het ISO 9001-2015 management systeem. Door dit systeem zijn wij heel bewust bezig met onze interne processen. Daar waar nodig sturen wij bij en verbeteren ons proces. Wij zijn actief op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden, bijvoorbeeld op het gebied van milieu en duurzaamheid. Het gebruik van minder materialen, recycling en functie integratie zijn op dit moment actuele thema’s.

Doordat Hulshof een kop-staart bedrijf is gebeurt alles in eigen beheer. Vanaf het ontwikkelproces tot de eindcontrole van het product. Onze productie vindt dan plaats daar waar de omstandigheden het gunstigst zijn. Onze voorkeur voor leveranciers gaat uit naar lokale of regionale aanbieders. Wij hebben mooie samenwerkingsverbanden, hierdoor zijn wij in staat een breed scala aan oplossingen te bieden.

Hulshof Business Cases heeft een gemotiveerd team van medewerkers die dagelijks alles in het werk stellen om een mooi eindproduct af te leveren. Dit alles met als doel: tevreden klanten.

Hulshof Business Cases – Kan niet? Mooi wel!

Fotografie: Rick Mellink

Vacatures

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures.