IKGL Logo Overlay

Huijskes-Boevink

Parallelweg 21

7141 DL Groenlo

T: (0544) 46 14 30

W: http://www.huijskesboevink.nl

E: info@huijskesboevink.nl

Contactpersoon Huijskes-Boevink

Gerrit Boevink

E: gerrit@huijskesboevink.nl

Contactpersoon Huijskes-Boevink

Remco ten Dam

E: remco@huijskesboevink.nl

Uw technische groothandel voor bouw, industrie, zzp-er en particulier!

Huijskes Boevink BV is een klantvriendelijke familiebedrijf met een rijke historie en wij onderscheiden ons met een zeer uitgebreid assortiment, gedegen vakkennis, complete woonoplossingen en een prima service.

Vanuit onze vestiging aan de parallelweg in Groenlo leveren wij aan vele bedrijven in de omgeving. Door een ruime voorraad kunnen wij de bestelde producten snel leveren.

Met ons online bestelplatform willen wij u als klant een gemakkelijke tool bieden om snel uw bestelling te plaatsen of ons assortiment te bekijken. Het gemak van 24/7 bestellen met direct uw eigen nettoprijzen. Neem contact met ons op voor uw persoonlijke account.


Wij maken gebruik van een eigen bezorgservice. Daardoor worden goederen die u voor 14:00 uur besteld (indien voorradig) dezelfde dag nog geleverd.

Zet uw bedrijf op de kaart met een professionele uitstraling! Wij leveren een uitgebreid assortiment bedrijfskleding en verzorgen indien gewenst de bedrukking of borduring.
Uw imago is onze business!


🟢 𝗞𝗘𝗥𝗦𝗧𝗣𝗔𝗞𝗞𝗘𝗧𝗧𝗘𝗡 𝟮𝟬𝟮𝟬

Dit jaar staat in het teken van waardering! De situatie in de wereld is met de komst van het Coronavirus (COVID-19) veranderd en dit vraagt veel van uw werknemers of collega’s. Daarom zijn kerstpakketten nu extra belangrijk.

Onze technische kerstpakketten zijn met de grootste zorg samengesteld, zodat u uw collega’s kunt bedanken voor de inzet die dit jaar is geleverd.

ᴠᴏᴏʀ ᴍᴇᴇʀ ɪɴꜰᴏʀᴍᴀᴛɪᴇ ᴏꜰ ᴍᴏɢᴇʟɪᴊᴋʜᴇᴅᴇɴ ɴᴇᴇᴍ ᴄᴏɴᴛᴀᴄᴛ ᴍᴇᴛ ᴏɴꜱ ᴏᴘ.