IKGL Logo Overlay

BMN Huijskes Boevink

Parallelweg 21

7141 DL Groenlo

T: (0544) 46 14 30

W: http://www.huijskesboevink.nl

E: info@huijskesboevink.nl

Contactpersoon BMN Huijskes Boevink

Remco ten Dam

E: remco@huijskesboevink.nl

Contactpersoon BMN Huijskes Boevink

Gerrit Boevink

E: gerrit@huijskesboevink.nl

Uw technische groothandel voor bouw, industrie, zzp-er en particulier!

Per 1 juni 2023 zijn de activiteiten van Huijskes Boevink BV overgenomen door de BME Group. De verkoopactiviteiten van Huijskes Boevink BV gaan verder onder de nieuwe handelsnaam BMN Huijskes Boevink. Dit houdt in dat vanaf 1 juni 2023, BMN Huijskes Boevink officieel deel uit gaat maken van de BMN Groep. Het samengaan van beide bedrijven maakt deel uit van de gerichte groeistrategie van BMN IJzerwaren en vormt een aanvulling op het bestaande vestigingennetwerk.

100 jaar Huijskes Boevink BV, een klantvriendelijk familiebedrijf met een rijke historie. Vanaf juni start een nieuwe periode als BMN Huijskes Boevink. Dezelfde kwaliteit, alleen in een ander jasje. Wij onderscheiden ons met een zeer uitgebreid assortiment, gedegen vakkennis, complete woonoplossingen en een prima service.

Vanuit onze vestiging aan de parallelweg in Groenlo leveren wij aan vele bedrijven in de omgeving. Door een ruime voorraad kunnen wij de bestelde producten snel leveren.

Met ons online bestelplatform willen wij u als klant een gemakkelijke tool bieden om snel uw bestelling te plaatsen of ons assortiment te bekijken. Het gemak van 24/7 bestellen met direct uw eigen nettoprijzen. Neem contact met ons op voor uw persoonlijke account.


Wij maken gebruik van een eigen bezorgservice. Daardoor worden goederen die u voor 14:00 uur besteld (indien voorradig) dezelfde dag nog geleverd.

Tip! Zet uw eigen bedrijf op de kaart met een professionele uitstraling! Wij leveren een uitgebreid assortiment bedrijfskleding en verzorgen indien gewenst de bedrukking of het borduren.

Uw imago is onze business!