IKGL Logo Overlay

Hubers B.V. Bouwbedrijf

Mercatorstraat 2

7131 PX Lichtenvoorde

T: (0544) 37 14 55

W: https://www.hubers.nl

E: info@hubers.nl

Contactpersoon Hubers B.V. Bouwbedrijf

De heer S. Hubers

E: info@hubers.nl

Bouwen aan uw persoonlijke omgeving!


Over Hubers

Bouwbedrijf Hubers heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een solide aannemer in de Achterhoek. Kenmerkend zijn het vakmanschap, de snelheid, kwaliteit en duidelijke communicatie.


Bouwen met Hubers

Bouwbedrijf Hubers ontwerpt en realiseert uw woonhuis, bedrijfspand en verbouwing. Alle stijlen zijn realiseerbaar, U zit niet vast aan standaard maatvoeringen of systemen. Kortom: Wij brengen de mogelijkheden in kaart en maken het kloppend met het plaatje in uw hoofd.


Het twintigkoppige vaste team werkt dagelijks aan mooie projecten. Het merendeel van onze mensen is al jaren in dienst. Zij kennen het klappen van de zweep en zijn niet voor één gat te vangen. Bovendien worden we graag uitgedaagd. Dan bedenken we oplossingen die net even anders zijn. Als het bouwtechnisch moeilijker wordt, zijn wij in ons element.

Wilt u nieuw bouwen of heeft u verbouwplannen? Of bent u van plan van uw woonhuis een energiezuinige woning te maken en vraagt u zich af wat wel en niet mogelijk is binnen uw budget? U heeft vragen en Hubers heeft antwoorden. Wij denken vrijblijvend met u mee.