IKGL Logo Overlay

Harbers ICT

Koningslinde 10

7131 MP Lichtenvoorde

T: (0544) 20 00 01

W: https://www.harbersict.nl

E: info@harbersict.nl

Contactpersoon Harbers ICT

Emiel Harbers

E: e.harbers@harbersict.nl

Samen groeien met de beste technologie

Harbers ICT is al meer dan 20 jaar de strategische ICT partner uit de Achterhoek. Met Harbers ICT bent u 24x7online met een ICT-omgeving die altijd klaar is voor de volgende stap. Ons team zet zich continu in voor uw organisatie, samen gaan wij voor het beste resultaat met inzet van de beste technologie.

Cloudoplossingen

Harbers ICT levert alle bekende werkplekoplossingen uit de markt compleet met beheer, onderhoud en support. Afhankelijk van uw bedrijfsprocessen en behoeftes van nu en in de toekomst bepalen we samen de beste oplossing. Werkt u al veilig in de cloud? Met Microsoft 365 zoals Microsoft Teams, SharePoint en OneDrive verhoogt u productiviteit en flexibiliteit van gebruikers. Het is ook mogelijk om de telefonie in te richten via Microsoft Teams. Met onze dagelijkse back-up behoudt u de volledige controle over data.

ICT oplossingen en consultancy

Wij ondersteunen bij ICT-projecten, migraties en upgrades. Via ICT inventarisatie brengen wij de status van uw bedrijfsnetwerk in kaart en ondersteunen bij de inrichting. Wij nemen netwerkbeheer en onderhoud volledig uit handen of ondersteunen uw eigen IT personeel. Uw data en netwerk zo goed mogelijk beschermen? Onze security-experts voorzien u van de beste ICT-security oplossingen en AVG/GDPR maatregelen.

Managed hosting

Samen met onze klanten gaan wij voor de beste online prestaties op online dienst of (web-)applicaties. Met managed cloud en container hosting, security-oplossingen en proactieve monitoring behalen we maximale performance. Wij kunnen de gehele infrastructuur inrichten waarop uw oplossing draait en kunnen u ook ondersteunen bij de inrichting, migratie en publicatie. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij alles geheel uit handen nemen of voor u de onderliggende infrastructuur verzorgen, zodat u zelf de containers kunt inrichten. Met DevOps support kunt u focussen op de ontwikkeling van uw product.

Klaar voor de toekomst? 

Is uw IT-omgeving klaar voor de toekomst? Met Harbers ICT bent u altijd klaar voor de volgende stap en groeit en professionaliseert u door inzet van slimme technieken. Onze IT-experts denken met u mee, we gaan samen voor het beste resultaat! Neem vrijblijvend contact op met onze IT-experts via 0544-20 00 01 en ontdek wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen. Kijk op www.harbersict.nl voor meer informatie.

Harbers ICT Lichtenvoorde