IKGL Logo Overlay

Bouwbedrijf Harbers

Einsteinstraat 13

7131 PK Lichtenvoorde

T: (0544) 37 46 47

E: info@harbers.nl

Contactpersoon Bouwbedrijf Harbers

Gijs Harbers

E: gijs@harbers.nl

Kwaliteit:

Bouwbedrijf Harbers b.v. is een middelgroot bouwbedrijf gevestigd in Lichtenvoorde in de Achterhoek. Ons bedrijf bestaat bijna 40 jaar en gedurende die tijd heeft vakmanschap en kwaliteit bij ons altijd centraal gestaan. Wij werken veelal met eigen vakmensen uit de regio, die erg betrokken zijn bij het bedrijf.

Werkzaamheden:

Wij pakken alle voorkomende werkzaamheden voor de particuliere en zakelijke klant aan. Onze projecten omvatten nieuwbouw van woonhuizen en bedrijfspanden, maar ook verbouw van bijvoorbeeld een woonkamer of het plaatsen van een dakkapel. Tevens zijn wij de juiste partner bij renovatie of onderhoud van uw (monumentale) pand.

Flexibiliteit:

Door onze eigen timmerwerkplaats zijn wij erg flexibel wanneer het aankomt op planning. Wij vervaardigen de meest uiteenlopende producten, zoals kozijnen, ramen, deuren, trappen, hekwerken, dakkapellen, geprofileerde betimmeringen en balkons. Uiteraard kunnen wij deze ook voor u plaatsen/monteren. Mede hierdoor bieden wij altijd een oplossing op maat.

Kennis en kunde:

Ook voor ontwerp en bouwaanvraag bent u bij ons aan het goede adres. Of het nu gaat om een carport, overkapping, uitbouw, uw badkamer of toilet, met onze kennis van de bouw en de regio weten wij uw ideeën om te zetten naar een mooi en praktisch ontwerp.

Zekerheid:

Wij kunnen uw nieuwbouw of verbouw uitvoeren onder BouwGarant. Met onze doorlopende CAR verzekering zijn al onze projecten in uitvoering gedurende het gehele jaar verzekerd tegen schade door brand, diefstal, storm of vandalisme.

Dus of het nu gaat om zekerheid, kwaliteit, betrouwbaarheid, prijs of service; bij ons bent u aan het juiste adres!


Neem eens een kijkje op onze website voor inspiratie uit ruim 100 projecten!

Enkele van onze projecten:

Video nieuwbouw te Lichtenvoorde: