IKGL Logo Overlay

Regionaal Bedrijvenpark Laarberg

Den Sliem 13

7141 JE Groenlo

T: (0544) 76 00 00

W: https://www.laarberg.nl/

E: info@laarberg.nl

Contactpersoon Regionaal Bedrijvenpark Laarberg

Joost Okkema

E: joost.okkema@laarberg.nl

Op Regionaal Bedrijvenpark Laarberg heeft u echt de ruimte om te ondernemen. Het park biedt kavels in allerlei formaten vanaf 5.000 m2, veel mogelijkheden om activiteiten te ontplooien (tot en met milieucategorie 5.1) en de juiste ondersteuning en contacten om met vaart uw bedrijf te ontwikkelen. Bovendien is Laarberg door zijn ligging aan de N18 met een eigen aansluiting uitstekend bereikbaar.

Gebiedsonderneming Laarberg ondersteunt u waar mogelijk. Er staat een professioneel team voor u klaar. We helpen u met het realiseren van uw vestiging en met het verkrijgen van vergunningen. Door gebruik te maken van de erfpachtregeling kunt u tevens de investering beperken.

U beschikt op dit moderne bedrijvenpark over voorzieningen als een multifunctioneel duurzaam tankstation, duurzame energie en een actieve Vereniging van Eigenaren. Momenteel wordt gewerkt aan de ontwikkeling van het Groot Hoorwerk, een aanvalswerk uit de 80 jarige oorlog. Hier zijn faciliteiten als horeca, vergader en logies gepland. Laarberg is hét regionale bedrijvenpark voor ondernemers van nu.