IKGL Logo Overlay

Erick Personeelsdiensten B.V.

Beltrumsestraat 57

7141 AK Groenlo

T: 0544 745069

W: https://www.erick.nl

E: groenlo@erick.nl

Contactpersoon Erick Personeelsdiensten B.V.

Sander Rijneveld

E: sander@erick.nl

Erick Personeelsdiensten is sinds 2009 actief in de bemiddeling van werkzoekenden in de regio. Dit doen wij inmiddels vanuit vier vestigingen en sinds mei 2022 ook vanuit onze vestiging in Groenlo. Als onderdeel van de Geurtsen Groep zijn wij met name sterk in de bemiddeling van gemotiveerd personeel binnen de sectoren Techniek, Logistiek en Industrie.

Erick heeft ruime ervaring op het gebied van personeelsbemiddeling. Of het nu gaat om bemiddeling van technici of om bemiddeling van administratieve, commerciële of bijvoorbeeld productiekrachten, wij gaan met plezier voor u aan de slag. Erick streeft een uitstekende dienstverlening na. Door maatwerk te leveren én kwaliteit te bewaken. Er wordt geluisterd naar uw verhaal en gezocht naar de oplossing die bij u past. Voor uitzenden, detachering en werving en selectie kunt u bij ons terecht. Zo kan u veel tijd en zorgen uit handen worden genomen. 

Uitzenden
Wanneer u flexibiliteit wilt behouden zit u met deze dienstverlening goed. Of het nu gaat om opdrachten van één uur of opdrachten voor onbepaalde tijd, de uitzendkracht sluit een faseovereenkomst met ons af en is daardoor flexibel inzetbaar voor uw organisatie. De uitzendkracht valt onder de CAO NBBU. Een eenvoudige en flexibele cao, zonder ingewikkelde regels en grote administratieve lasten. Uw organisatie ontvangt hierdoor alleen facturen op basis van het aantal gewerkte uren.

Werving & selectie
Wilt u liever direct zelf iemand in dienst nemen maar de werving & selectie aan ons over laten? Geen probleem! Wij verzorgen dit graag voor u. Voor deze vorm van bemiddeling hanteren wij een werving en selectie fee.


Bovendien is Erick NEN en VCU gecertificeerd en beschikken wij over het SNA-keurmerk