IKGL Logo Overlay

Achterhoek Nieuws b.v.

Bleekwal 10

7131 DB Lichtenvoorde

T: 0544 80 10 10

W: https://www.achterhoeknieuws.nl

E: info@achterhoeknieuws.nl

Contactpersoon Achterhoek Nieuws b.v.

Jan Oonk

E: jan.oonk@achterhoeknieuws.nl

Achterhoek Nieuws, uitgever van lokale nieuwsmedia in de Achterhoek met aandacht voor jouw verhaal.

Via onze kranten en websites komt de boodschap altijd bij de juiste doelgroep!

We zijn oprecht geïnteresseerd in jouw organisatie. Zover onze kennis en mogelijkheden strekken, brengen wij jouw boodschap op gepaste wijze bij de juiste doelgroep onder de aandacht. Doordat we door en door in de Achterhoek geworteld zijn, begrijpen wij zowel de verteller als de toehoorder.

Mensen willen weten wat er in hun directe omgeving gebeurt en met onze twaalf titels en vele specials worden ze in de Achterhoek op hun wenken bediend. Onze redactie, gesteund door zo’n vijftig correspondenten in het hele gebied, haalt het nieuws namelijk vanuit de haarvaten van de samenleving. Dat maakt onze écht lokale en goed gelezen weekbladen en nieuwswebsites het ideale podium voor jouw verhaal.

Bij Achterhoek Nieuws zijn we nuchter: opscheppen en overdrijven zitten niet in onze aard, maar dat we veel kunnen is zeker. Onze media-adviseurs stellen samen met jou een (multi)mediaplan op, de redacteuren weten de juiste woorden voor jouw verhaal te vinden en onze vormgevers zorgen ervoor dat het visuele plaatje helemaal klopt.

Nieuwsmedia:

We zijn 24/7 online met onze nieuwssites en vallen wekelijks op de mat bij ruim 130.000 Achterhoekse huishoudens met 12 huis-aan-huisbladen.

Platforms: Van achterhoekagenda.nl tot achterhoekvacature.nl Via verschillende platforms brengen we Achterhoekers met elkaar in contact.

Specials: Spreek specifieke doelgroepen aan in onze specials of breng samen met ons een eigen krant op tabloidformaat of magazine uit. Bel gerust voor meer informatie 0544- 801030 of mail naar verkoop@achterhoeknieuws.nl