IKGL Logo Overlay

XHC: Exclusiviteit in Chaletbouw

Batterij 4

7141 JL Groenlo

T: (0544) 35 36 37

W: https://xhcbouw.nl/

E: info@xhcbouw.nl

Contactpersoon XHC: Exclusiviteit in Chaletbouw

De heer Gerhard Kronenberg

E: gerhard@xhcbouw.nl

XHC: Exclusiviteit in Chaletbouw

XHC: Exclusiviteit in Chaletbouw met 110% Maatwerk

Wij zijn XHC Exclusieve Hout & Chaletbouw in Vragender. XHC bouw is specialist in de bouw van luxe chalets, feitelijk huizen op wielen. Onze maatwerk chalets zijn tot wel 100 m2 groot en qua afwerking en inrichting vaak luxer dan woningen. Een complete inbouwkeuken, een betegelde badkamer en boxspring bedden zijn in een XHC Chalet eerder regel dan uitzondering. XHC bouwt duurzaam. Het chassis en het dak bestaan voor het grootste gedeelte uit metaal. De draagconstructie is gemaakt van puur veelal Scandinavisch hout. Uit duurzaam beheerste bossen. Onze Kozijnen, waterleiding en verwarming zijn gefabriceerd uit hoogwaardige kunststoffen en of metaal.

Wij groeien nog steeds, met klanten in binnen– en met name buitenland. Met een gemotiveerd en ervaren team van zo’n veertig medewerkers bouwen we onze chalets volledig in eigen fabriek in de Achterhoek. Van het stalen chassis tot en met de installatie van de verwarming, alles wordt door de vakbekwame medewerkers van XHC bouw uitgevoerd.

“Op de markt van chaletbouw is XHC de specialist. XHC chaletbouw realiseert uw dromen.

Hoe onderscheidt XHC zich?

Bij XHC Chaletbouw denk we niet in verkooptermen of in grote aantallen. Bij XHC Exclusieve Hout & Chaletbouw denken we klantgericht waarin de wensen van onze klant de uitgangspunten zijn. Iedere potentiele klant wordt bijgestaan door een van onze gespecialiseerde adviseurs. Een belangrijk verschil met wat er gebruikelijk is in de markt is dat wij onze klant meenemen in het totale bouwproces. De klant kan tijdens het bouwproces de voortgang volgen en indien mogelijk zelfs nog bijsturen, hierdoor is de klant van het begin tot eind volledig betrokken bij het totale proces. Dat maakt XHC Chaletbouw uniek.

Geïnteresseerd in XHC Exclusieve Hout & Chaletbouw? Maak een afspraak en kom vrijblijvend een kop koffie drinken om elkaar beter te leren kennen en de mogelijkheden te bespreken. Bij ons staat de koffie klaar.