IKGL Logo Overlay

Heropening Corona sneltestlocatie Lichtenvoorde voor bedrijven én particulieren.

Vanwege het hoge aantal besmettingen en de wachttijden in de GGD-teststraten openen IKGL en Active Living vanaf dinsdag 23 november opnieuw de snelteststraat in Lichtenvoorde. Door middel van de, door het RIVM gevalideerde antigeen testen, is de uitslag binnen 15 minuten bekend. De teststraat is van 8.30u tot 17.00u geopend en de kosten per test bedragen € 50,- excl. BTW. (De werkgeversregeling vanuit de overheid is opgeheven). De facturatie vindt aan het einde van de maand plaats. 

Waar: De locatie is Eeftink Rensing Staalbouw, James Wattstraat 10-A te Lichtenvoorde. De ingang voor de testlocatie is aan de voorkant rechts van het gebouw. Dit zal door bewegwijzering worden aangegeven. Willen jullie de medewerkers hierop attenderen? 

Op de website https://activeliving.nl/corona-sneltest-ikgl/ vindt u meer informatie. 

Zijn uw werknemers al eerder bij de testlocatie in Lichtenvoorde geweest?

Op onze inlogpagina https://vitlounge-2.activeliving.nl/live/nl kan uw medewerker met zijn of haar inlogcode en zelf aangemaakte wachtwoord inloggen om een afspraak in te plannen.

Maakt uw medewerker voor het eerst een afspraak bij onze testlocatie in Lichtenvoorde?

Via https://vitlounge-2.activeliving.nl/live/nl/register/ikgl-ikglsneltest/ kan uw medewerker zich registeren en direct een afspraak inplannen.

Staat uw organisatie niet in de lijst tussen de aangesloten organisaties?

U kunt van maandag tot en met vrijdag van 08:30 t/m 17:00 telefonisch contact met ons opnemen 026 741 04 10. Mocht u uw vraag liever per mail stellen? Mail dan naar vitlounge@activeliving.nl

Belangrijk! In verband met de veiligheid van de medewerkers van Active Living en deelnemers is heel belangrijk dat u alleen op het geplande tijdstip op de locatie verschijnt. (Dit wordt gecontroleerd door Active Living op locatie). 

Deel dit bericht, waar nodig, intern door naar jullie collega’s waarvoor deze informatie bedoeld is.

Bestuur IKGL

Stay safe!