IKGL Logo Overlay

Brandweerpost Groenlo heeft tekort aan nieuwe brandweerlieden.

De IKGL is benaderd door brandweer Oost Gelre om hen te ondersteunen in de campagne die zij momenteel voeren.

Brandweerpost Groenlo heeft een dringend tekort aan nieuwe brandweerlieden.

Wij vragen onze IKGL leden dit verzoek van de brandweer heel serieus te nemen en deze mail door te sturen naar al uw medewerkers. De IKGL vindt het bijzonder belangrijk dat het brandweerkorps in Oost Gelre een goede bezetting houdt. Nu, maar ook in de toekomst.
Het zal ons maar gebeuren dat wij moeten wachten op de brandweer die van ver moet komen bij bijvoorbeeld een uitslaande brand of een (bedrijfs)ongeval op uw bedrijf, omdat onze plaats geen brandweerkorps meer heeft…..

Wij zoeken nieuwe collega’s! Iets voor jou?


Er is een grote brand of ernstig ongeval en de brandweer gaat ter plaatse. Het klinkt vanzelfsprekend maar dat is het niet. Brandweer Groenlo bestaat  uit vrijwillige brandweercollega’s en om op sterkte te blijven ontvang je via jouw werkgever dit bericht omdat wij op zoek zijn naar nieuwe collega’s.


Benieuwd of dit wat voor jou is?
Op donderdag 15 april om 20.00 uur organiseren we een online informatiebijeenkomst.

Aanmelden kan via mail brandweerpostgroenlo@vnog.nl. De bijeenkomst is vanwege corona níet op de kazerne maar via een Live-Teams-meeting online (duurt ongeveer een uur). Het belooft een interessante bijeenkomst te worden! 
Kun je 15 april onverhoopt niet, stuur dan toch een mail zodat we jou op een ander moment kunnen informeren. 

Nu al nieuwsgierig? 

Via deze link kan je alvast een kijkje nemen op de website van Brandweer Groenlo. 
https://www.brandweer.nl/noord-en-oost-gelderland/kazernes/groenlo
   
Met vriendelijke groet, 
Sander Althoff 
Postcommandant Oost Gelre (Groenlo)


T: 0883105570
M: 0628832413
s.althoff@vnog.nl
postgroenlo@vnog.nl
www.vnog.nl
Postbus 234,  7300 AE  Apeldoorn | Bezoekadres: Saba 6, 7332 BH Apeldoorn