IKGL Logo Overlay

Voorzitter IKGL op bedrijvenbezoek

De COVID-19 periode waarin we beland zijn maakt het helaas tijdelijk onmogelijk om meetings te organiseren voor onze leden. Wie had dit een jaar geleden durven denken!
De fysieke afstand naar elkaar is groter geworden, Hier moeten we met z’n allen aan wennen maar helemaal wennen zal het nooit. Wij ondernemers willen elkaar zien en spreken.Hoe zal het over een half jaar zijn? Is er dan een vaccin en kunnen we weer terug naar normaal? Of duurt de pandemie voort en is onze vrijheid nog meer belemmerd? De voorzitter van IKGL wil in deze bijzondere tijd graag weten wat er leeft onder de leden en zal daarom de komende tijd bedrijven bezoeken op diverse locaties in Oost Gelre. Het met de ondernemers in gesprek gaan zal de onderlinge binding (gemeente – IKGL – ondernemers) sterker maken en de kans vergroten dat er gezamenlijk nieuwe initiatieven worden opgepakt.
De eerste gesprekken hebben reeds plaats gevonden en hebben ook al de nodige suggesties en ideeën opgeleverd!