IKGL Logo Overlay

AOD samen met de Gemeente Oost Gelre en IKGL naar minder energie en meer winst!

Al 500 ondernemers gingen u voor in de Achterhoek … Ondernemers maak gebruik van de GRATIS Doe-Scan die u wordt aangeboden!

Op de website www.achterhoekonderneemtduurzaam.nl leest u verhalen van ondernemers dicht bij u in de buurt die de scan hebben laten uitvoeren en inmiddels ook aanpassingen hebben gedaan binnen hun onderneming. Deze aanpassingen heeft hen veel positieve energie en besparingen opgeleverd.

Vroeg of laat krijgt ook u hiermee te maken. Wij zullen met ons allen het klimaat moeten veranderen, voor onze kinderen en kleinkinderen, zodat wij hen een goede wereld kunnen doorgeven waarin zij kunnen wonen en werken. Hoe mooi kan het zijn dat u hen kunt vertellen dat ook u daar een steentje aan bij hebt gedragen! Daarnaast heeft u een goed duurzaamheidsverhaal richting uw klant(en). A(chterhoek) O(nderneemt) D(uurzaam) helpt u hierbij. De afgelopen jaren hebben zij zal veel ervaring opgedaan en mooie successen geboekt.

Oost Gelre heeft haar eigen projectteam en website:
www.achterhoekonderneemtduurzaam.nl/oost-gelre
U leest hier meer over ondernemers uit onze gemeente die zelf hebben ervaren hoe het is om deel te nemen aan dit project.

De ondernemers op bedrijventerreinen in Groenlo en Lichtenvoorde – in eerste instantie de leden van IKGL die nog geen scan lieten uitvoeren – hebben onlangs een opvallend groene enveloppe ontvangen met daarin een brief, de rode peper brochure en een zakje rode peperzaadjes. Deze brieven zullen nog telefonisch worden opgevolgd door een enquêtebureau.

Doe het nu! Ga naar de website en zorgt dat u zich aanmeldt voor de scan.