IKGL Logo Overlay

Regionale Energie Strategie Achterhoek | Uitnodiging 28 september 2020

Uitnodiging: Maandag 28 september 2020 van 15.30 tot 18.00 uur | Doetinchem
Ontdek wat de Regionale Energie Strategie voor jouw bedrijf en voor jouw toekomstige businessmodel betekent

Beste IKGL-leden,

Wat is de Regionale Energie Strategie Achterhoek?
De Regionale Energie Strategie (RES)* is voor de Achterhoek in concept opgesteld. Daarin stemmen partners samen af hoeveel duurzame energieopwekking in terawattuur (TWh) onze regio bij gaat dragen aan de landelijke opgave en hoe de Achterhoek daar invulling aan geeft. De RES Achterhoek raakt daarmee ook het Achterhoekse bedrijfsleven.

Wat betekent de RES voor jouw bedrijf en voor jouw toekomstige businessmodel?
Op 28 september organiseren SIKA en VNO-NCW Achterhoek een bijeenkomst om je te informeren over de RES Achterhoek. Wat is de RES, wat zijn de plannen voor de Achterhoek, wat kan dit betekenen voor de toekomst en duurzaamheidsambities van bedrijvenparken en jouw bedrijf?

Deskundige sprekers informeren je over de RES Achterhoek en er is volop gelegenheid voor vragen en discussie.

Programma:
15.30-16.00: Inloop; koffie/thee in het theatercafé

16.00: Welkom

16.05-17.30: Ambities Achterhoek door Frans Langeveld (wethouder Doetinchem en bestuurlijk verantwoordelijk voor de RES Achterhoek)Wat is de RES en wat betekent de RES voor ondernemers door Stef Tomesen (beleidsadviseur RES)Capaciteitsvraagstukken netbeheer door Wesley van Aalten (relatiemanager Strategie en Omgeving Alliander)RES landelijk, provinciaal en regionaal door Chris Lorist (VNO-NCW Midden: programmamanager GEA bedrijven, instellingen en industrie & Circles)

Interactief deel middels vragen en inhoudelijke discussie.

Afsluiting

17.30-18.00 Netwerkborrel in het theatercafé

In verband met de RIVM-regels rond het corona-protocol is het aantal plaatsen beperkt.
Aanmelding gaat op volgorde van binnenkomst. Meld je dus snel aan!

Aanmelden