IKGL Logo Overlay

Achterhoek Onderneemt Duurzaam – juli 2020

De gevolgen van de coronacrisis zijn groot voor het Achterhoekse bedrijfsleven. Langzamerhand versoepelen de corona maatregelen. Dat is goed nieuws voor alle Achterhoekse ondernemers én voor AOD. Vanaf half augustus worden de activiteiten beetje bij beetje opgepakt, zolang het virus onder controle blijft.In deze nieuwsbrief informeren wij u over onze maatregelen omtrent het coronavirus. Maar u vindt ook tips om de komende periode op weg te gaan naar meer winst met minder energie. www.achterhoekonderneemtduurzaam.nl

Achterhoek Onderneemt Duurzaam biedt energiescans aan voor ondernemers uit de Achterhoek. Benieuwd hoe je je bedrijf kunt verduurzamen? Deze ondernemers uit de Achterhoek gingen u voor. De ervaringen van Theater de Storm, Hof van Eckberge, KIM Apparatenbouw en Teunissen Mode komen in beeld.  

12 tips: kosten verlagen door ‘good housekeeping’
Good housekeeping’ levert u gemiddeld zo’n 10% verlaging van energiekosten op. Dat is heel welkom in deze onzekere tijd! 
Lees hier 12 tips om energie te besparen zonder te investeren.      

Overleven in crisistijd loopt parallel met duurzaam ondernemen
Reimes is ambassadeur van Achterhoek Onderneemt Duurzaam (AOD), de onafhankelijke organisatie die bedrijven in de Achterhoek helpt met verduurzaming en energiebesparing.
Lees verder        

Wij zijn bereikbaar!
Natuurlijk houden wij ons strikt aan de richtlijnen van RIVM. Langzaamaan kunnen er weer voorzichtig bijeenkomsten en bezoeken bij energieadviseurs gepland worden, zolang het virus onder controle blijft. Reserveer alvast een scan, zodat u als eerste aan de beurt bent zodra we weer van start gaan. 

Doet u ook mee?
Meld u vandaag nog aan en doe ook duurzaam! Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@achterhoekonderneemtduurzaam.nl of 06 24 76 84 83. Aanmelden voor een scan

Voor ondernemers, door ondernemers.
Achterhoek Onderneemt Duurzaam is het initiatief van de Samenwerkende Industriële Kringen Achterhoek, in samenwerking met de lokale ondernemersverenigingen, gemeenten, provincie Gelderland, VNO NCW en Omgevingsdienst Achterhoek. Lees meer.